Om oss

Laurgårdseter Fjellstue blir i dag driftet av Turid og Ole Martin Haugen. De overtok driften i 1993 etter Ole Martins onkel og tante, Magne og Karen Laurgard. 

Laurgårdseter ligger 1 000 meter over havet med Rondane Nasjonalpark like utenfor døra.

Fjellstua kan huse opp til 50 gjester fordelt på rom og hytter. De fleste rommene har dusj og toalett. Noen av hyttene er beregnet selvhushold og noen er beregnet for å spise inne på fjellstua.

På kjøkkenet er det Turid som lager all maten. Hun baker alt av brød og rundstykker som du kan nyte godt av under oppholdet. På menyen er det tradisjonelle retter som blir servert. Alt i fra rømmegrøt og spekemat, fårikål, viltkjøtt, steker av alle slag, laks i mange varianter, og mye mer. Turid baker også småkaker som gjestene kan kose seg med til en kopp kaffe etter middagen.